pondelok 4. novembra 2013

Keď USA, tak USA

Dlhá sobota za nami. Po všetkých chek-inoch, letoch, kontrolách sme sa dostali do Ameriky. Všetci traja. Denisa, Jany a ja. Mike sa k nám pridal v Little Rock, Arkansas. Alebo my k nemu? Zvítanie bolo také......"majkovské" /tí, ktorí poznajú Mika Sullivana, vedia. Tí, ktorí ho nepoznajú, si môžu vymyslieť čo chcú./

Vyzdvihli sme batožinu a presunuli sa k našim prvým hostiteľom - slávna Jonesovská rodina.Aké super, že môžeme rozprávať po slovensky a oni vedia o čom hovoríme! Zaujímave byť u tých, ktorými celá táto práca - Kompas na Slovenku začala.




Po dobrom a dlhom spánku sme navštívili ich zbor - the Summit church. Práve oslavovali 15te výročie. Veľmi povzbudivé vidieť ako si vážia jeden druhého, ako sa nosia na modlitbách a ako sú rozhodnutí konať iba v súčinnosti s Božou vôlou.



Po bohoslužbách sme sa stretli s niekoľkými mladými ľuďmi - potencionálni interni a dobrovoľníci na letných táboroch.

Vlastne...aha...stretla som skupinu nadšencov, ktorých Hudson donesie na Fusion Central Camp 2014. Už teraz sa teším na ten nával energie, ktorí títo ľudia zo sebou prinesú!


Ďakujeme všetkým, ktorí na nás myslia. Budem/e pravidelne informovať. Denisa už úspešne začala spamovať vaše "fejsbúkové steny".

Mimochodom, jeseň je tu veľmi pekná.
Ale našemu rodnému Slovensku sa nič nevyrovná :)

2 komentáre: