streda 6. novembra 2013

Bežný deň v Amerike

Cieľom dnešného dňa bolo dostať sa z bodu A do bodu B. Skoro ráno sme vyrazili z Arkansasu, prešli cez Mississippi, Alabamu do Tennessee. Cesta nám trvala vyše 12 hodín, plus je tu opäť časový posun....takže už ani neviem kedy je naozaj kedy a kde je aký deň.

Teraz sa nachádzame v meste Chattanooga, a o tom, čo sa tu má diať, resp. čo sa udeje sa dozviete v ďalšom blogovom príspevku. Zatiaľ len čo to z našej dnešnej cesty...vo fotkách. 



toť náš tátoš, ktorým zdolávame americké míle

keď už v Memphise, tak aj Elvisa treba pozrieť


Elvisovi ešte stále ľudia vypisujú na stenu

Prečo si myslia, že ešte stále žije?

       



      

 Mike s Janym majú zvyk odfotiť Janyho pri vstupe do štátu, v ktorom ešte nebol. 


Najprv vom nechápala o čo tým dvom ide. Ale keď sme sa priblížili k mestu Korint, neodola som ani ja :)


V aute sa spalo, pracovalo, jedlo....žilo

          

                   

Biely zázrak
100 % cotton


                   



Priatelia, nezabudnite, že zdanie klame! Toto môže vyzerať, že sme celý deň strávili len pozeraním pamiatok a zabávaním sa. Tieto fotky sú tzv. rýchlovky počas našich prestávok/"cik-páuz". 

Je veľkým požehnaním vidieť krásu amerického kontintentu. Najväčšiu radosť však prinášajú stretnutia s ľuďmi, S tými, ktorí zažili nás na Slovensku, stráviac istý čas službou v zboroch či na letných anglických táboroch....a teraz mi môžeme zažiť ich v ich vlastnom kontexte.

Ich pohostinnosť a nadšenie z toho, čo sa deje u nás doma je občerstvenie pre naše telá i duše. Aké super, keď prechádzame mestom a oni nás v ňom čakajú, aby sme sa aspoň na chvíľu mohli porozprávať! Dnes sa tak stalo so skupinou z baptistického zboru West Huntsville v Alabame. Intenzívnych 30 minút prinieslo povzbudenie do ďalších dní.


Je úžasné vedieť, že ako kresťania máme rodinu všade, po celom svete

Na záver ešte


1 komentár:

  1. Zavidim tie cik-pauzy, ale hlavne sa modlim za Vas,aby ste mali pozehnanie :-)

    OdpovedaťOdstrániť